ICCO Facility Management

furnizeaza servicii complete pentru cladiri, dispunand de capabilitati de constructie si renovare pentru proiecte industriale, comerciale si civile de tip Greenfield si Brownfield.

VEZI PORTOFOLIU

Viziune

Viziunea ICCO Facility Management este de a deveni o prezenta notabila pe piata din estul Europei, in serviciile de constructii si facility management.

Misiune

In dinamica accelerata a lumii de azi, dorim sa ne aliniem competentele la indeplinirea obiectivelor clientilor nostri, astfel incat sa devenim un partener strategic.

Consultanta si asistenta tehnica

in toate fazele de executie

Executie de lucrari

infrastructura si structura de rezistenta, finisaje si amenajari interioare, pardoseli industriale si prefabricate din beton, lucrari specifice pentru monumente istorice

Administrare si mentenanta cladiri

Capabilitati

Experienta

Existenta in cadrul companiei si a grupului, a know how-ului necesar pentru furnizarea unor servicii complexe de constructii si facility management.

Software

Dotare hardware si software pentru planificarea, urmarirea si optimizarea activitatilor de proiectare, constructii, intretinere si mentenanta.

Specializare

Specialisti in domenii complexe din cadrul activitatilor relationate administrarii si intretinerii constructiilor, proiectelor de investitii in constructii.

Infrastructura

Echipamente si tehnica necesare activitatilor de mentenanta si administrare a cladirilor.